Комсомольці республіки Комі відправили листа лідеру КПРФ Геннадію Зюганова. У ньому запропонували провести всеросійський конкурс "Селфі з Леніним".

Про це повідомляє видання "Известия".

"Володимир Ілліч буде вдячний", - сказав Зюганов, підтримавши ідею проведення акції.

Читайте також: У Росії чоловік кувалдою відбив памятнику Леніна голову

Змагання серед "селферів" хотять запровадити для збору коштів на реставрацію пам'ятників вождю пролетаріату.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Проведення конкурсу дозволило б наситити простір інтернету актуальними образами Леніна, без негативних конотацій, популяризувати його ім'я в молодіжному середовищі, а також без вкладення додаткових інвестицій провести інвентаризацію пам'ятників вождю", - йдеться в листі до лідера КПРФ.

На думку ініціаторів акції, конкурс буде особливо популярним серед сучасної молоді, яка полюбляє робити селфі.

Авторам найкращих знімків пропонують вручати планшети, на які завантажать повне зібрання творів Леніна.

Нагадаємо, у Росії наразі існує кілька тисяч пам'ятників Леніну. Спроби зробити знімок з ними іноді призводять до руйнівних наслідків.

20 липня житель Томської області зламав монумент під час спроби сфотографуватися з ним. У червні за аналогічних обставин пам'ятник зруйнував житель Кузбасу.