Сьогодні київське "Динамо" офіційно оформило трансфер 21-річного парагвайця Дерліса Гонсалеса. Фланговий нападник вже встиг сфотографуватись з новою футболкою.

Дерліс Гонсалес є вихованцем парагвайського клубу "Рубіо Нью". У Європі футболіст встиг пограти за молодіжку португальської "Бенфіки" та в основній команді швейцарського "Базеля". За швейцарський клуб парагваєць зіграв 36 матчів, в яких забив 6 голів. Він також виступає у складі юнацької збірної Парагваю.

У "Динамо" футболіст обрав собі номер 25. Офіційні дані щодо вартості трансферу не розголошуються, але за чутками динамівці заплатили за Гонсалеса близько 14 мільйонів доларів. Якщо це так, то Дерліс став одним із найдорожчих парагвайських гравців в історії.

Читайте також: Україна у відбіркових матчах до ЧС-2018 може грати зі збірною Косова

Зараз найдорожчим парагвайцем є Роке Санта-Крус, за якого у 2009 році "Манчестер Сіті" заплатив 30 мільйонів доларів. Оскар Кардосо у 2007 році за 18 мільйонів поповнив склад "Бенфіки". Тож, Дерліс Гонсалес є третім парагвайським гравцем, який коштує більше десяти мільйонів.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень
Показати ще