Президент севастопольського "СКЧФ" Олександр Красильников розповів про проблеми з фінансуванням клубів футбольного чемпіонату Криму.

"Я спілкувався з губернатором, він обіцяє допомогу. Ми на нього сподіваємося, але конкретних дій поки немає. Зараз багато провідних футболістів, які за рівнем підходять прем'єр-лізі, змушені навіть піцу вечорами розвозити. У нас не буде високого рівня чемпіонату, якщо така ситуація триватиме", - сказав Красильников, пише "КримМедіа".

Президент "СКЧФ" додав, що фінансування через міністерство спорту РФ отримає тільки Кримський футбольний союз, який займається проведенням чемпіонату.

Читайте також: У Росії хочуть, щоб чемпіон Криму грав в єврокубках

"Фінансування ж самих футбольних команд - зарплати тренерам, футболістам, персоналу - питання відкрите. Жодна кримська команда, без допомоги, сама таке не витягне", - повідомив Красильников.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Нагадаємо, що футбольний чемпіонат Криму стартує в серпні. У ньому візьмуть участь 8 клубів. Чемпіонат має особливий статус, його переможець не має права брати участь в єврокубках.