В Інтернет виклали відео-пародію на зняту російським телеканалом рекламу з пропагандою туристичного відпочинку на Південному березі Криму.

Відео-відповідь на рекламу записав і опублікував на відеохостингу YouTube користувач під іменем Руслан Обоєв.

Автор зазначив, що змонтував ролик з урахуванням вражень росіян, які вже встигли побувати на анексованому півострові після його окупації Росією.

Читайте також: Прокуратура порушила справу проти французьких депутатів за поїздку до Криму

На початковому варіанті реклами велика родина за столом міркує про те, куди б поїхати у відпустку. Бабуся бажає до моря, піску і кипарисів, онучка - до молоді, гір і екстриму. Мама б хотіла побувати в казці зі справжніми палацами і смачною їжею. "Коротше, в Крим", - вирішує в кінці глава сімейства.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

При цьому всі їхні візуалізовані бажання тут же можна побачити в кадрі.

Однак в альтернативній версії постановочні кадри з реклами автор відео замінив реальними сценами з сучасного життя півострова.