Монахиня Алевтина, яку вбили у столичній квартирі по вулиці Олійника в Дарницькому районі, не обіймала жодної високої посади у Флорівському монастирі. Жінка жила в монастирі 15 років та сильно хворіла.

Про це пише видання "Сегодня".

"Їй потрібно було підготуватися до операції, тому вона поїхала в квартиру, в якій жила раніше. Вона належить Алевтині, але зараз там живуть її родичі. Коли вона приїхала, квартира була порожня, і вона залишилася там на ніч", - розповів Глава інформаційного відділу УПЦ МП єпископ Климент.

Читайте також: У Києві вбили черницю УПЦ МП

За його словами, родичі дзвонили їй декілька разів ввечері, але вона не піднімала слухавку. Коли до неї не змогли додзвонитись і вранці, то почали переживати.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Вони приїхали в квартиру та знайшли жінку мертвою. У неї були зв'язані руки за спиною, вона була побита.

Експертиза показала, що їй поламали ребра, травмували всі внутрішні органи та душили. Загиблій черниці було 64 роки.

Нагадаємо, вчора у Києві знайшли вбитою черницю Вознесенського Флорівського жіночого монастиря Алевтину.

"Її знайшли вбитою зі слідами насильства в її квартирі, яку вона перед тим, як піти в монастир, переписала на родичів", - розповів Климент.