У Маріїнському парку Києва стався конфлікт між дітьми, які каталися на скейтах, і літніми людьми. В результаті молодь викликала поліцію.

Про це написав радник глави Міністерства внутрішніх справ Антон Геращенко на своїй сторінці в Facebook, цитуючи свого Фейсбук-френда Володимира Гончарова.

Діти, за словами киянина, в Маріїнському парку каталися на скейті. У цей час літня жінка вигулювала там свою собачку. Домашньому улюбленцю не сподобалося катання і він спробував накинутися на підлітків. Діти попросили притримати собаку, щоб вона їх не покусала. Однак це розлютило стареньку.

"Як же так, діти катаються і заважають їй вигулювати її чотириногого друга. Вона почала кричати, що діти тут кататися не повинні, що вони безпритульні, і це парк, а не спортмайданчик, і щоб вони забиралися. Однак дітки у нас сучасні, почали оддразу знімати на відео її лайку. Бабуся взагалі обурилася", - зазначив Гончаров.

Один з підлітків попросив стареньку не кричати і не ображати їх, інакше вони викличуть поліцію. Це не зупинило бабусю, і вона продовжувала лаятися. До неї підтягнулися інші люди похилого віку, щоб взяти участь у розбірках. Діти у відповідь викликали поліцію.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Читайте також: 79-річна бабуся втекла з будинку престарілих і набила тату (відео)

Поліція прибула за чотири хвилини. Правоохоронці вислухали всі сторони конфлікту та переглянули відео, надане підлітками. Після цього один з поліцейських пішов в машину і повернувся з Конституцією. Він відкрив її і прочитав всім пункт, де написано, що кожен громадянин України має право на відпочинок в громадських місцях.

Поліцейські пояснили бабусі, що діти - це юні громадяни і мають повне право перебувати в парку.

Всі очевидці були шоковані, оскільки такого раніше ніколи не було з міліцією. Діти, за словами киянина, була щасливі і "натхненно розповідали всім, яка у нас поліція, як їх захистили і що справедливість є в цьому світі!"