Петро Порошенко підписав розпорядження про призначення грантів для наукових досліджень десятьом докторам наук і 30 молодим ученим на 2015 рік, повідомляє прес-служба глави держави в четвер.

"Розвиток науки – це ключ до модернізації, гарантування національної безпеки, економічного успіху і нової якості життя громадян. На таке розуміння науки спирається "Стратегія сталого розвитку Україна-2020". Президент приділяє велику увагу науковому пошуку молоді, підтримці та заохоченню талантів", - прокоментував підписання відповідних документів заступник голови Адміністрації президент Ростислав Павленко.

Читайте також: Українські вчені створили унікальний звуковізор "Трембіта" (фото)

Згідно з інформацією, президент запевнив, що попри всі складнощі через російську агресію держава підтримуватиме молодих учених.

Гранти для підтримки наукових досліджень призначаються молодим ученим, яким ще не виповнилося 35 років, але які вже показали перспективні результати, а також докторам віком до 45 років.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще