Представники Студентського координаційного центру підтримки АТО сьогодні передадуть бійцям на фронт автомобіль.

Про це пише Кореспондент.

"Автомобіль поїде на кордон між Дніпропетровською та Донецькою областю, в 5-тий батальйон ДУК ПС. Кошти збирали впродовж декількох місяців від різноманітних акцій. Однією з них став благодійний аукціон "Крок до перемоги". Учасниками аукціону були випускники нашого університету, які запропонували свої лоти. Ними стали співак Святослав Вакарчук,спортивний журналіст Віктор Вацко, прес-аташе національної збірної з футболу Олександр Гливинський. Пізніше до ініціативи долучилися народні депутати Борис Філатов та Дмитро Ярош. За кобуру Яроша, яка врятувала йому життя, виручили 55 тисяч. Загалом під час аукціону зібрали 64 тисячі гривен та 300 доларів. Це стало основною часткою суми, за яку купили та відремонтували автомобіль", - розповідає керівник Студентського координаційного центру підтримки АТО Андрій Ткачук.

Читайте також: Кіровоградський пенсіонер віддав пенсію бійцям АТО

"Наші студенти здали свої старі конспекти на макулатуру. Виручили понад cім тисяч гривен", - додає голова профспілкової організації студентів Університету Франка Андрій Білинський.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

"Я дуже пишаюся за наших студентів, які не тільки висунули таку ініціативу, але й повністю її реалізували самостійно. Приємно розуміти, що це дорослі люди, які зробили свій вибір і знають, як його здійснити", - зазначив ректор ЛНУ Володимир Мельник.