Після заяви у ЗМІ про смерть Мулли Омара - лідера афганського руху Талібан, терористи обрали нового лідера. Про це повідомляють у ВВС, посилаючись на джерело у Талібані.

Новим лідером, або як його називають у русі Муллою став Ахтар Мухаммед Мансур. Він був близьким соратником Мухаммеда Омара. Таліби повідомили, що невдовзі вони офіційно повідомлять про призначення нового Мулли.

Вчора уряд Афганістану заявив, що Мухаммед Омар загинув кілька років тому. Весь цей час терористи організації продовжували робити заяви від імені Омара. Спочатку прес-служба Талібану спростувала інформацію щодо загибелі лідера.

Читайте також: Фінляндія готується до вторгнення "зелених чоловічків"

Західна преса повідомляє, про можливі суперечки через призначення нового лідера, адже багато талібів були проти Мансура. Він підтримував офіційний Талібан, який вів переговори із владою Афганістану стосовно мирного вирішення непорозумінь, а деякі його члени виступали проти такої позиції.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще