Волонтерська організація "Армія SOS" передала в Широкине морським піхотинцям планшет з картами, аптечки, оптику, маскувальні сітки, вологі серветки, воду, булочки.

Як повідомляє активістка організації Аліна Міхайлова на своїй сторінці у Facebook, ця поїздка не була запланованою, тому передали морпіхам небагато речей.

Вона розповіла, що організація два дні чекала запчастини на поламану машину у Маріуполі, тому відвідали морських піхотинців.

Нагадаємо, що два дні тому бійці батальону "Донбас" вийшли з Широкиного, але пообіцяли повернутись за п'ять днів. Екс-комбат, нардеп Семен Семенченко розказав, що вихід з населеного пункту добровольчих батальйонів засекретили у Генштабі.

Читайте також: В першому ж бою морські піхотинці в Широкиному "дали прикурити" терористам (відео)

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Потім представник Генштабу Розмазнін розказав, що до патрулювання Широкиного допустять міліцейські загони терористів "ДНР", але потім цю інформацію спростували.

Нагадаємо, що за результатами телефонних переговорів між президентом Петром Порошенком,главою Франції Франсуа Олландом та канцлером Німеччини Ангелою Меркель ОБСЕ доручили до 3 серпня розробити план демілітаризації Широкиного.