Російські війська почали використовувати відому і поширену тактику інформаційно-психологічної війни, суть якої полягає в терорі місцевого населення під виглядом Збройних сил України.

Свого часу загони НКВС досягли успіху в цій справі, повідомляє інтернет informnapalm.

Російські бойовики, які складаються з найманців і регулярних формувань Збройних сил Росії, стали послідовниками найгірших "традицій" НКВС.

Розвідка провела перевірку відкритих джерел (OSINT) і профілів бойовиків бандформувань "ДНР", після чого стало зрозуміло, що терористи з першої окремої "Слов'янської" мотострілкової бригади терористів переодягаються у форму Збройних сил України з новим піксельним забарвленням.

Читайте також: Безпілотники сфотографували десятки ворожих потягів у Дебальцевому

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Ще один цікавий факт: фотографії, знайдені в джерелах, датуються червнем 2015 року.

Родичі деяких бойовиків теж приміряють на себе українську форму і викладають фотографії в соціальних мережах на своїх сторінках.