Через сильну негоду, яка розігралась в Польщі в ніч на 12 серпня, загинуло четверо людей. Серед жертв було двоє підлітків.

Про це повідомив офіційний представник пожежної служби Польща Павел Фронтчак, передають місцеві ЗМІ. Він розповів, що на ранок грози закінчились, але не у всіх регіонах.

Найбільше від негоди дісталось південній частині Польщі, зокрема, Нижньосилезському, Великопольському, Куявсько-Поморському і Поморському воєводствам.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

В таборі у місті Сушок загинуло двоє підлітків. На них впали дерева під час негоди. Крім того, декілька підлітків травмувались, але точна кількість не уточнюється.

Дерево впало на будинок в місті Ґміна. В результаті інциденту загинула жінка. Внаслідок падіння дерева загинув чоловік. Трагічна подія трапилась в наметовому містечку в Малих Сворнегацах.

Пожежники наводять статистику, що внаслідок негоди у Польщі постраждали 28 громадян. В результаті стихії зруйновані комунікації. Без електрики залишаються майже 500 тисяч людей по всій країні.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, в Швейцарії на зміну дуже спекотній погоді прийшла нова аномалія.