На Київському бронетанковому заводі використовують для виготовлення бронетранспортерів сталь з низькою кулестійкістю. Такі матеріалу не передбачені конструкторською документацією.

Про це повідомив Дмитро Менделєєв, передає "Стіна". Правоохоронці, за його словами, вважають, що такі дії чиновників створюють реальну загрозу життю і здоров'ю військовослужбовців.

У листі гендиректора держкомпанії "Укроборонпром" Романа Романова на ім'я президента України, присвяченому взаємодії між концерном і Міноборони, вказується, що військове відомство просять не застосовувати на випробуваннях бронетехніки боєприпаси з посиленими енергетичними характеристиками.

"На думку Романова, Міноборони під різними приводами ухиляється від закупівель озброєнь і військової техніки, висуваючи нові вимоги щодо проведення випробувань", - підкреслив Менделєєв.

Правоохоронці проводять розслідування у зв'язку з інцидентом. У справі фігурують також керівники бронетанкового заводу.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, в ЗСУ розповіли, якого озброєння не вистачає українським захисникам.