З кожним роком кількість любителів покричати "Крим наш" не зменшується, оскільки цим людям плювати на політику і як вона змінюється: вони не народилися в Криму, вони не виросли тут. Більшість - вихідці з Росії.

Про це відомий російський політолог Андрій Окара пише на своїй сторінці в Facebook. "Серед кримчан, яким років 50+ і які "кримнашісти", помічаю ось яку тенденцію: починаєш з'ясовувати, звідки вони з'явилися в Криму, і, як правило, виявляється, що народилися вони в Саратові, Куйбишеві, Магнітогорську...", - пише він.

Окара зазначає, що це люди, які переїхали на територію півострова з якихось причин, тутешнє життя їм сподобалася і вони вирішили залишитися. "Це я все до чого? Зовсім не до того, що це дуже нагадує історію Косово. Це я до того, що переможець конкурсу на найкращу пісню про Керченський міст приїхав до Криму з Іваново 30 років тому", - резюмував політолог.



Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що користувачів соцмереж обурив черговий перл офіційного представника МЗС Марії Захарової.