22-річного мігранта з Індії вигнали з Тернополя. У місті він знаходився нелегально. Хлопця затримали у одному з тернопільських гуртожитків.

Під час перевірки з'ясувалося, що в іноземця немає жодних законних підстав для перебування в Україні і виїхати він мав ще кілька місяців тому.

"На початку липня Тернопільський міськрайоний суд задовольнив позов міграційної служби щодо примусово видворення іноземця. Днями міграційники супроводили нелегала до столичного аеропорту, звідки він вилетів на батьківщину", - заявили у прес-службі УМВС.

Читайте також: На Буковині в холодильнику знайшли румунських нелегалів

Раніше з Тернополя довелось відправити додому і 21-річного громадянина Нігерії. Іноземець приїхав в Україну на запрошення донецького вишу. Коли ситуація на Донбасі загострилася, він переїхав у Тернопіль, але до навчання не повернувся. Вже не будучи студентом, він мав самостійно покинути Україну, однак цього не зробив. Відтак виїхати довелося за рішенням суду.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

З початку року на Тернопільщині виявлено 43 нелегальних мігрантів, 6 – видворено з України, щодо 3 прийнято рішення про заборону в'їзду.