У суботу, 12 серпня, офіцера Національної гвардії Олександра Бойка, який безвісти зник 3 червня після бою під Попасною, нарешті знайшли.

До останнього бійці сподівалися, що Бойко живий, але дива не сталося. Про страшну знахідку на своїй сторінці в Twitter повідомив Артем Шевченко, речник Міністерства внутрішніх справ України. "Після довгих пошуків тіло убитого 3 червня в бою під Попасною полковника спецназу Національної гвардії Олександра Бойка доставлено до Сєвєродонецьку", - написав він.

Офіцер знімав все, що відбувається, на нашоломну камеру. В районі позицій бойовиків сталася сутичка, після якої група загону спецназ "Вега" залишила тіло свого командира. Досі ніхто не знав, чи живий він, можливо потрапив до полону, а може його тіло спеціально заховали російські найманці.



Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що встигла зняти нашоломна камера загиблого командира.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще