У мережі активно обговорюють оновлену Поштову площу в Києві, яку вже встигли "облюбувати" вандали. Гранітні бордюри облили якимось розчином і тепер на них вже не посидіти.

Відповідне фото опублікували на сторінці в Facebook спільноти "Наш Київ".



"На недавно відкритої Поштовій площі хтось облив солідолом бордюри, щоб на них не сиділи відпочивальники", - підписали фото автори.

Киян таке ставлення до міста та людей неабияк обурило, про що зрозуміло із їх коментарів. Дехто припустив, що бордюри обмазали не для того, щоб на них не сиділи, це могли зробити підлітки, які катаються на своїх скейтбордах, що ті краще ковзали.


Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", у Києві один з ресторанів виставив столики посеред вулиці Сагайдачного, де нещодавно відкрили пішохідну зону.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще