Колишній постпред України при ООН Юрій Сергєєв може дати показання в справі про державну зраду Віктора Януковича, що істотно ускладнить роботу ГПУ.

Таку думку висловило джерело в дипломатичних колах, близький до діяльності постійного представництва України при міжнародних організаціях, передає "Обозреватель". Головна причина - відсторонення від справ Сергєєва.

Джерело вказує, що раніше Сергєєву, як одному з найкращих українських дипломатів, обіцяли солідний пост в уряді або в адміністрації президента. Однак хтось свою обіцянку не стримав.

Повідомляється, що деякі свідчення Сергєєва не стикуються з лінією звинувачення. І якщо він і повторить в суді, це ускладнить завдання прокурорам. На даний момент Сергєєв не виходить на зв'язок з журналістами.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що адвокат колишнього глави України Віктора Януковича Віталій Сердюк зажадав заарештувати екс-представника України в ООН Юрія Сергєєва.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще