Знаменита американська та мексиканська акторка Сальма Хайек зізналася, що не вважає за потрібне подобатися усім підряд представникам сильної статі, і єдиний, для кого вона готова завжди виглядати розкішно, - це її чоловік Франсуа Піно.

Як пише Viva, красуня не заперечує, що у свої 50 років не завжди виглядає на всі 100%. Мотивацією для того, аби підтримувати себе у прекрасній формі для неї є кохання чоловіка.

"Іноді я думаю, навіщо мені виглядати добре? Мені 50, у мене є чоловік... А потім розумію, що я виглядаю добре тільки для чоловіка, тому що я не хочу його втратити", - цитує видання зізнання актриси.

У квітні цього року голлівудська зірка та французький бізнесмен відсвяткували восьму річницю весілля. До цього пара три роки зустрічалася.

У 2007 році у Хайек та Піно народилася донька Валентина Палома Піно. На той момент Сальмі виповнився 41 рік.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше інформаційний портал "Знай.ua" писав, що перед тим, як закрутити роман зі словеньскою моделлю Меланією Кнавс, мільярдер Дональд Трамп намагався підкорити серце палкої мексиканки.