У Санкт-Петербурзі проходила акція на підтримку ЛГБТ та журналістів. По закінченню демонстрації на учасників напали невідомі люди спортивної статури.

За інформацією російських ЗМІ, активісти збирались на Марсовому полі. До того самого місця стягувались невідомі хлопці, але їх стримували правоохоронці. Напад на ЛГБТ-активістів вони здійснили, коли ті почали розходитись.

Молодики групами нападали на демонстрантів та бризкали їм в обличчя перцовими балончиками. Постраждали близько 10 активістів та представників ЗМІ - вони звернулись до поліції.

Зазначимо, що Смольнинский районний суд дозволив проведення ЛГБТ-акції у Пітері. Крім того, Марсове поле вважається "гайд-парком", де масові заходи можуть відбуватися без попередньої згоди.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", на цьому тижні в Одесі проходить ЛГБТ-прайд.