У Дніпрі відпочинок людей на одному з пляжів перервало незвичайне явище. На берег річки раптово виплив вуж зі своєю здобиччю.

Про це повідомляє "Інформатор", посилаючись на розповіді очевидців. Вуж виліз на берег Воронцовського пляжу, тримаючи в пащі величезну рибу. Він не встиг її проковтнути. Люди кажуть, що таке видовище налякало відпочивальників на пляжі.

Риба значно перевищувала розміри самого вужа. Очевидці навіть засумнівалися, чи зможе він проковтнути свою здобич.

Водяний вуж не агресивний і не представляє практично ніякої загрози для людини. Він харчується в основному рибою. На берег вуж виповзає лише для того, щоб з'їсти здобич, а потім повертається назад в водну стихію. Затриматися на березі він може лише для того, щоб переварити обід.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, український актор оселився в номері готелю, а в ньому виявився незвичайний постоялець.