Голлівудський актор, зірка молодіжних серіалів Ченніг Татум вкотре підкорив інтернет, проте цього разу не блискучою грою у фільмі, а запальними танцями з касиркою на одній із заправних станцій.

Відповідний відеоролик з'явився у Facebook 9 серпня, і за цей час зібрав уже понад 17 мільйонів переглядів та півмільйона користувачів відзначили, що відео їм сподобалось.

"Немає нічого кращого, ніж танцювальна вечірка", - прокоментував ролик актор.


Nothin better than a little dance party. Thank you, Beatrice 🙏🏽 s/o Sunoco Racing Logan Lucky #jimmylogansrun

Posted by Channing Tatum on Tuesday, 8 August 2017

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Компанію на імпровізованому танцполі склала зірці працівниця заправки на ім'я Беатріс. Татум подякував жінці за чудовий настрій, який вона подарувала не лише йому, а мільйонам інших людей, які переглянули відео.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", актор Ченінг Татум зіграє одну з головних ролей у продовженні фільму "Кінгсмен 2".