Експерти антивірусної компанії Avast опублікували рейтинг найбільш енерговитратних додатків на операційній системі Android.

У лідерах традиційно опинились Facebook та Instagram. Компанію їм також склали популярна "читалка" Amazon Kindle, сервіс стримінгової музики Play Music, а також стандартні додатки від Google - Talkback і Docs.

Зазначимо, що розробники Snapchat та Spotify врахували свої недоліки - ці два сервіса значно скоротили споживання енергії та пам'яті.

Avast щоквартально публікує рейтинг "найбільш ненажерливих" Android-додатків , аналізуючи дані з більш ніж 3 млн пристроїв. При складанні списку враховуються витрата заряду батареї, вплив на обсяг пам'яті і споживання мобільного трафіку.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", магазин Play Market демонструватиме користувачам в першу чергу додатки, які працюють без збоїв.