Народний артист СРСР, перший заступник голови комітету Держдуми з культури Йосип Кобзон назвав "мракобіссям" створення Міністерством культури України "білих" і "чорних списків" закордонних артистів, передають РИА Новости.

"Це елементарне мракобісся. Вони вже не знають, на що звернути увагу. З політиками розібралися, тепер з артистами. Ну нічого, думаю, що ця епідемія спаде, як після повені, з першою чорною водою", - заявив артист.

Раніше Кобзон також був внесений у чорний список Євросоюзу і Канади.

Читайте також: Депардьє на 5 років заборонили в'їзд в Україну

Нагадаємо, Міністерство культури розпочало формування "білого списку" діячів культури, артистів, художників різних країн, які сказали однозначне "ТАК​ ​"територіальної цілісної, суверенної і демократичної України, і відповіли "НІ" агресії, окупації і анексії.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

До списку з більш ніж 30 осіб, увійшли Андрій Макаревич, Юрій Шевчук, Земфіра, Арнольд Шварценеггер, Джаред Лето, Джордж Клуні і Міла Йовович.