Президент Петро Порошенко "посмертно" нагородив бійця АТО Ігоря Гурчика, який, на щастя, виявився живим та здоровим. Про це Ігор Гурчик сам повідомив на сторінці Facebook.

"Дзвонять мені з книги пам'яті загиблих в АТО. Виявляється, я загинув. Це, звичайно, мінус. Але Порошенко нагородив мене посмертно, і це плюс. Схоже, це у нас сімейна традиція. У книзі пам'яті киян, загиблих у війні з німецькими нациками, вписаний мій батько і дядько. На нього і на його рідного брата тоді прийшли похоронки. Батько повернувся, а мій дядько залишився в Польщі", - повідомив воїн АТО.

Ігор Гурчик є бійцем у 24-му окремому штурмовому батальйоні "Айдар". На своїй сторінці у соцмережі солдат ділиться фотографіями з війни, де він зі своїми побратимами переживає і радісні, і сумні моменти.

Читайте також: Аваков закликав припинити "вуличну мобілізацію" і створити професійну армію

Сьогодні у Миколаєві посмертно нагороджували загиблих солдатів АТО згідно наказу Порошенка. Нагороди отримали родичі загиблих.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, нещодавно у Вінницькій області повістку до військкомату отримав інвалід без рук. Цікаво, що чоловік був не проти служити, але не має фізичної змоги.