Служба безпеки України та прокуратура затримали декана одного із факультетів Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича при отриманні хабара.

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Викладач, за інформацією правоохоронців, вимагав від абітурієнтки, яка хотіла отримати другу вищу освіту, тисячу доларів за зарахування на заочну форму навчання.

Проти хабарника прокуратура відкрила кримінальне провадження за статтею Кримінального кодексу "отримання хабара".

Читайте також: У столиці підполковника міліції спіймали на хабарі в 45 тис. грн

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з конфіскацією майна та з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Наразі тривають слідчі дії.

Нагадаємо, сьогодні прокуратури Львівської області повідомила про затримання декана Львівської комерційної академії за хабар у розмірі 300 євро. Вона вимагала ці кошти від одного з абітурієнтів за сприяння у здачі вступних іспитів та зарахування на навчання в комерційну академію.