Американська поліція затримала розшукуваного банківського грабіжника-втікача після того, як він знявся у головній ролі у фільмі жахів.

Про це пише Кореспондент.

44-річний Джейсон Стейндж зіграв під своїм іменем у малобюджетному фільмі "Марла Мей". Чоловік грав роль лікаря, який чинить "ненормальні дії". Його фото з'явилися в газеті штату Вашингтон, яка написала про зйомки фільму.

Поліцейські агенти упізнали розшукуваного чоловіка та арештували його в ресторані поблизу знімального майданчика.

Джейсон Стейндж визнав провину в збройному пограбуванні банку в 2006 році. Він отримав майже десятирічний термін ув'язнення. Минулого року він втік з закладу тимчасового перебування. Поліція видала ордер на його розшук.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Читайте також: В Одесі знімуть фільм про ювеліра, який "обдурив" Лувр

Продюсер фільму Брендон Робертс сказав місцевому виданню News Tribunethat Stange, що Джейсон Стейндж був талановитим актором, якому симпатизували інші актори та знімальна група.

За його словами, сценарій фільму переписали, аби він підходив під виконавця ролі лікаря. За його словами, актор дуже успішно пройшов проби.

Продюсер зазначив, що фільм, за участі Джейсон Стейнджа, вийде в прокат наступного року.