У Чернівцях восьмеро вихованців дитсадка госпіталізовано з отруєнням. За даним фактом розпочато кримінальне провадження.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Чернівецької області.

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Чернівецькій області виявило, що вісьмох дітей із дитячого навчального закладу № 38. Чернівці госпіталізували до обласної дитячої клінічної лікарні з симптомами гострого харчового отруєння.

Прокурор Шевченківського району сьогодні зареєстрував кримінальне провадження за цим інцидентом за статтею Кримінального кодексу "неналежне виконання обов`язків щодо охорони життя та здоров`я дітей".

Читайте також: Півсотні петербурзьких дітей шпиталізували у Севастополі

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Крім того, управління Держсанепідслужби розпочало епідеміологічне обстеження та проведення відповідних профілактичних і протиепідемічних заходів.

Стан досудового розслідування перебуває на контролі керівництва прокуратури області.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що на Донбасі через неякісну "гуманітарну" з Росії зростає кількість випадків отруєння людей на окупованій території.