Мешканець Норвегії Трюгве Бернхардсен проплив 800 метрів до своєї 65-річної нареченої Еллен Хертцберг.

Як повідомляє Кореспондент, 79-річний чоловік плив у супроводі двох онуків під дощем і сильним вітром. При цьому температура води не перевищувала 14 градусів.

"Було вкрай холодно. Мої ноги зовсім замерзли", - розказав він.

Чоловік поспілкувався з журналістами і жартома сказав, що їхня присутність на церемонії є гарантією того, що він не тікатиме у зворотному напрямку.

"Якщо я вирішу сказати "так", я попливу прямо. Якщо "ні", то я попливу в море. Думаю, дружина хотіла б хоч якихось гарантій", - додав Бернхардсен, котрий захоплюється плаванням.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Наречена Еллен розказала, що пара познайомилась 15 років тому, коли Трюгве пришвартував свою яхту неподалік її будинку, де вони зараз і живуть.

"Він не хотів зі мною одружуватись, допоки йому не дозволили поплисти до нареченої. А я подумала, чому б й ні", - додала жінка.

Читайте також: Культові весільні сукні: Одрі Хепберн та Мішель Обама (фото)

Нагадаємо, що раніше мешканка Англії вийшла до свого нареченого у труні.