У районі підконтрольних бойовикам сіл Довге й Раївка в Луганській області зафіксували прибуття двох мотострілкових рот російських найманців у складі близько 180 осіб.

Основна частина найманців - неслов'янської зовнішності, повідомив на своїй сторінці в Facebook народний депутат Дмитро Тимчук з посиланням на оперативні дані "Інформаційного опору".

"У район н.п.Довге і Раївка прибуло посилення - по"мотострілковій роті" російських найманців на кожну ділянку", - пише депутат.

За його даними, в кожній роті по 8-10 БТР-80, БТР-80А і 82А, а також кілька МТ-ЛБ. Помічено обладнання капонірів, укриттів для техніки та особового складу. Бойовики організували бойову охорону і спостережні пости.

Читайте також: Військові готуються до масштабного наступу бойовиків

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Крім того, зафіксували активне підвезення палива і предметів матеріально-технічного постачання для формувань російсько-терористичних військ, зосереджених на північ від селища Безіменне на Приморському напрямку. "Протягом доби - не менше 10 паливозаправників", - відзначає Тимчук.