У Міністерстві оборони Росії пов'язують невдалі запуски ракет на святкуванні дня російського військо-морського флоту та інші авіаційні невдачі із кадровими проблемами.

Про це повідомив журналістам очільник оборонного відомства Росії Сергій Шойгу, передає "ТСН".

"Ми провели аналіз у зв'язку із останніми інцидентами. Виявили "вузькі" місця, особливо у підготовці інженерно-технічних та льотних кадрів", - зазначив він.

Міністр оборони також нагадав, що 5-6 років тому у авіаційних частинах відбулися великі скорочення. У льотні та авіаційні інженерні заклади різко скоротили набір курсантів.

Читайте також: Путін-клоун: фотожаби на провальний запуск ракети в Криму

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

На думку Шойгу саме це і стало причиною ряду невдач повітряних сил Росії.

Нагадаємо, 26 липня під час параду військово-морських сил Росії, що проходив в окупованому Севастополі, стався черговий неприємний інцидент з російською зброєю. На очах у президента Володимира Путіна ракета, яку запустили з військового корабля, розлетілась на старті. Одна її частина впала у воду, а інша розірвалась у повітрі. На щастя інцидент обійшовся без жертв серед глядачів.