Міністерство освіти і науки продовжило термін подання заяв на вступ до вищих навчальних закладів.

"Повідомляємо, що прийом заяв на вступ приймальними комісіями буде продовжено до 2 серпня 2015 року", - йдеться в повідомленні Міносвіти.

Вступникам, які подали апеляції на результати ЗНО, Міністерство рекомендує писати заяви на вступ у приймальних комісіях. Після розгляду їх апеляцій, конкурсний бал перерахують автоматично.

У разі втрати або пошкодження сертифікату ЗНО до приймальної комісії можна подавати довідку Українського або регіонального центру оцінювання якості освіти, яка підтверджує факт проходження тестування.

Вступники, які зазначили помилкову дату народження при реєстрації для проходження ЗНО, зможуть подати заяву незалежно від вказаної дати.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

У разі зміни вступником прізвища, імені, по батькові після проходження ЗНО, подати заяву на вступ можна при безпосередньому зверненні до приймальної комісії вищого навчального закладу.

Читайте також: Учасники АТО не здаватимуть ЗНО при вступі у виші

За даними Міносвіти, станом на 30 липня зареєстровано більше 1,7 млн заяв від 499 тисяч вступників.