Співачка Анна Седокова знову лишилася біля розбитого корита. Чергова спроба побудувати особисте життя закінчилася крахом - артистка підтвердила, що розсталася з батьком своєї третьої дитини.

Про це 34-річна Седокова розповіла в інтерв'ю одному з російських видань.

"Можу сказати, що на сьогоднішній день ми прийняли рішення не йти разом далі. І це рішення було прийняте нами спільно. Це складна історія, от прямо складніша, ніж усі мої історії до цього", - зізналася співачка.

За словами Седокової, у неї виникли "непримиренні розбіжності" з таємничим обранцем.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Мені здається, що він у мене не вірив. Це дивно зараз прозвучить, але він правда у мене не вірив. А я не хочу 99% свого часу витрачати на те, щоб комусь щось доводити, мовляв, я не ідіот - я талановита , я артистка", - підкреслила Анна.

Нагадаємо, навесні Седокова втретє стала мамою. Співачка народила хлопчика, якого назвали Гектор.

ЗМІ приписували Анні роман із сином російського олігарха Артемом Комаровим. Саме він, за чутками, є батьком молодшого дитини артистки.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", Седокова розповіла про будні матері-одиначки.