Бійці добровольчого батальйону перекрили усі входи в Державну фіскальну службу. Вони не пускають чиновників на роботу і звинувачують їх у спробі передати оборонний завод "АТЕК" концерну із сумнівною репутацією.

"Фіскальна служба наразі намагається передати цей завод людям, які його вже розграбували і збанкрутували. Ці люди вивезли з підприємства металоконструкції, які тримали дах і навіть металеву підлогу. Все це вони зробили ще до того, як на підприємстві з'явився "Азов"", - заявив на мітингу командир батальйону Андрій Білецький.

Саме на території заводу "АТЕК" наразі розташована тренувальна база та ремонтно-виробничі потужності батальйону "Азов". Білецький особливо зазначив, що передати завод планують "концерну КВВ group".

Читайте також: "Азов" пікетував посольство Росії: все скінчилось мирно

"Ця група має свої заводи, бізнес і зв'язки з лідерами самопроголошених республік. Ми цього не дозволимо віддати їм завод і пропонуємо передати його волонтерам, які проведуть санацію і банкрутство підприємства. Держслужба просто не приймає цих документів, хоча волонтери вже виграли суд з цього приводу", - заявив Білецький.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Відомо, що "КВВ групп" є один з найбільших операторів з переробки металевих відходів. В грудні 2014 року територію заводу захопили бійці батальйону "Азов", які створили у ньому власну базу.

Власники концерну "КВВ групп" притягувалися до кримінальної відповідальності ще з 90-х років як учасники злочинного угрупування "Антошкини". В 2009 році компанію звинуватили у відмиванні грошей через конвертаційні центри на суму понад 700 млн. гривень.