У ході перемов між двома країнами російська сторона запропонувала школярам із Польщі відпочити в Криму. Але поляків така пропозиції обурила.

Як повідомили у Москві пропозиція обміну школярами на відпочинок не пов'язана із політикою, а лише має намір показати життя на півострові. У рамках візиту росіяни збирались показати дітям кримсько-татарське село а також організувати зустріч з прем'єром Аксьоновим.

"Не маємо наміру займатися пропагандою. Хочемо показати, як все виглядає насправді. Нехай діти усе побачать на власні очі. Якщо це не подобається польській владі, то це їхня проблема", — повідомив директор російсько-польського центру діалогу і порозуміння у Москві Юрій Бондаренко.

Читайте також: Чеченські бойовики виїхали з Донбасу - Кадиров

Польська влада, звісно, не в захваті від цієї ідеї. Політики запевняють росіян, що Польща вважає Крим українською землею. Відправляти дітей до Криму без згоди з українським урядом може погіршити відносини. І взагалі, це є спроба втягувати дітей у політику.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще