Звинуваченого в отриманні хабара в особливо великому розмірі екс-зампрокурора Київщини Олександра Корнійця випустили з-під варти.

Корнійця випустили під заставу, повідомило джерело в ГПУ виданню "Цензор.НЕТ".

"" Діамантовий" прокурор Корнієць тихо і мирно звільнений під заставу з СІЗО. Ніщо не збентежило українську Феміду - ні 104 діаманта, ні 12 га землі в Київській області, ні кредит у банку на 850 тис. дол., ні бізнес, переписаний на сестру, ні 24 акта на нерухомість, видані на підставних осіб, ні навіть перероблений в автомат мисливський карабін з бойовими патронами", - написав головний редактор видання в Facebook.

Читайте також: Автомайдан показав елітний особняк "діамантового" прокурора Корнійця (відео)

Нагадаємо, 5 липня представники СБУ обшукали Головне слідче управління ГПУ і затримали першого заступника начальника управління Володимира Шапакіна і заступника прокурора Київської області Олександра Корнійця. В ході обшуку виявили більше 500 тис. дол. готівкою, холодну зброю та автомат Калашникова, багато коштовностей і діаманти. Після даного інциденту прокурорів стали називати "діамантовими".

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також нагадаємо, для скандальних чиновників Печерський райсуд Києва обрав запобіжний захід у вигляді арешту з правом виходу під заставу.