Звістка про вбивство інспекторки СІЗО днями сколихнула Одесу. Як виявилося, після трагедії наглядачі влаштували жорстокі тортури ув'язненим.

Про це в Facebook повідомив священик УПЦ КП, капелан СІЗО Дмитро Краснобаев.

Він стверджує, що арештантів вже кілька днів поспіль б'ють, при чому зовсім не зважають на те, чи причетний хоча б хтось до розчленування жінки:

"Страшне вбивство, природно, спричинило за собою ланцюг подій, але зовсім не таких, які слід було б ... Спецназ б'є ув'язнених. Заходять в камеру здорові поліцейські в масках, з палицями, і б'ють арештантів", - підкреслив капеллан.

Краснобаєв вважає такі страшні тюремні закони звірством, адже окрім всього наглядачі ламають та відбирають особисті речі з камер, влаштовують очевидну помсту та залякують. Точно так, як це свого часу відбувалося у таборах:

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

"Перше що мені прийшло в голову - колективне покарання у фашистському концтаборі, коли за якусь провину фашисти били весь барак. Ця технологія прекрасно працює на придушення особистості, перетворюючи людей в стадо", - зазначив священник.

Ув'язнені вже дуже довго сидять без їжі та води, хоча окрім злочинів, за які відбувають тюремний термін, ні в чому не винні. Більшість із них стають наркоманами, адже у цих стінах інакше вижити просто неможливо, запевняє Краснобаєв.

Як повідомляв портал "Знай.ua", ув'язнений-рецидивіст жорстоко вбив інспекторку одеського СІЗО.