У 2018 року планують внести ряд змін в проведення зовнішнього незалежного оцінювання. Вони торкнутися тестів з української мови та літератури.

Про це повідомив директор Українського центру оцінювання якості освіти Вадим Карандій, передає ZN.ua. Він зазначив, що тестування із зазначених предметів матиме два рівня.

"У наступному році тестування з української мови та літератури буде дворівневим: більш складний і більш легкий тест", - пояснив він.

Зміни торкнутися і тих, хто проходитиме зовнішнє незалежне оцінювання. Тести будуть з наступного року складатимуть не тільки випускники шкіл, а й коледжів.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Раніше експерти Українського центру оцінювання якості освіти опублікували статистику тестування. Краще за всіх ЗНО-2017 здали абітурієнти з Києва та Львівської області.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, скільки українських абітурієнтів провалили тести ЗНО з англійської мови.