Всім рятувальникам Київського гарнізону, які брали участь у ліквідації пожежі на території нафтобази "БРСМ-Нафта" в селі Глеваха Васильківського району Київщини вручили грамоти та подяки від ГСУ НС за висококваліфіковане виконання своїх службових обов'язків, героїзм і мужність, самовідданість, сміливі та вольові рішення, проявлені в ході гасіння пожежі на нафтобазі.

Читайте також: Наливайченко розповів, хто "кришував" нафтобазу на Київщині

Цього тижня глава Головного управління ГосЧС України в Києві Андрій Втолін разом зі своїм заступником Ігорем Шарим і співробітниками главку об'їхали всі райуправління та особисто привітали кожного пожежника, який брав участь в усуненні аварії на нафтобазі.

При цьому п'ятьох героїв- рятувальників - Станіслава Кривошеєва, Олександра Міщенка, Руслана Опанасенко, Сергія Тарасюка і Віктора Цибу - нагородили нагрудним знаком "За відвагу в надзвичайній ситуації".

Нагадаємо, пожежа на нафтобазі в селі Крячки Васильківського району Київської області спалахнула 8 червня і тривала до 17 червня включно. В результаті страшного інциденту загинули 5 людей, ще 15 постраждали.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще