Сьогодні заступник прем'єра Білорусі Володимир Семашко повідомив про зменшення кількості бензину, який їде до Росії з 1,8 мільйона тон до одного мільйона тон у наступному році.

На зустрічі віце-прем'єри двох країн домовились про поставки палива до Росії і Білорусі. Заступник прем'єра РФ Аркадій Дворкович повідомив, що Росія збільшить поставку сирої нафти у Білорусь на один мільйон тон до 24 мільйонів. Ситуація щодо зворотньої поставки бензину також змінилась.

"Якщо цього року у нас по бензину є фіксована цифра 1,8 млн тонн, то в наступному році ми визначили, що вона зменшиться до 1 млн тонн", - розповів Семашко.

Читайте також: Білорусь виділить $2 млрд на наслідки аварії в Чорнобилі

Нагадаємо, вчора президент Лукашенко наказав шукати в Білорусі нафту. Він не вірить, що в його країні відсутнє "чорне золото".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще