Офіцер клінічною лікарні від Бучанської виправної колонії був затриманий при отриманні хабаря у розмірі 240 тисяч гривень. За цю винагороду військовослужбовець обіцяв засудженому поставити діагноз не сумісний з ув'язненням.

"Зловмисник пообіцяв засудженому зробити медичний висновок, згідно з яким можна отримати звільнення від відбування покарання. Офіцер був затриманий" на гарячому ", якраз під час передачі обумовленої суми", - повідомила прес-служба прокуратури Київської області.

Прокурори Київщини порушили кримінальну справу проти чиновника колонії за ч. 3 ст. 368 КК України:прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди посадовою особою. Тепер хабарнику самому загрожує чотири роки у в'язниці з подальшою забороною займати державні посади.

Читайте також: У Ковелі виявили контрабандні сигарети вартістю мільйон гривень (фото)

Учора у Києві затримали ще одного корупціонера. Заступника начальника територіального відділу Подільського райуправління міліції спіймали на отриманні хабаря у розмірі 45 тисяч гривень. Міліціонер вимагав гроші від наркозалежного мешканця столиці за непритягнення його до кримінальної відповідальності за крадіжку.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще