Першого серпня олімпійська чемпіонка з фігурного катання Тетяна Навка в Сочі вийде заміж за прес-секретаря президента Росії Володимира Путіна - Дмитра Пєскова.

Про це пише Блокнот.

Захід відбудеться в грандготелі "Родіна", що належить олігархові Олегу Дерипасці. На захід запрошено більше ста віп-гостей.

Як повідомило джерело в бутік-готелі, для церемонії вже все готове. Розставлені намети, привезені необхідні меблі. Заїзд більшості гостей відбудеться сьогодні протягом дня і в першій половині 1 серпня.

Читайте також: Руслана зіграла "весілля на тарзанці" (фото)

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Через безпрецедентні заходи безпеки перед гучним весіллям уже встиг вибухнути скандал. Відпочиваючих на пляжах, розташованих поряд з "Родіною", на час проведення церемонвії попросять плавати і засмагати в іншому місці.

"Все робиться для спокою і зручності молодят і гостей. Пляжі будуть під охороною. Сьогодні почали розселення туристів з трьох сусідніх санаторіїв. Людей перевезуть в інші місця на три дні, якраз на час проведення весілля. Коли всі закінчиться, їх спокійно повернуть в номери. Головне, щоб високопоставлені гості почувалися в безпеці, і їм не докучали роззяви і журналісти", - розповіли у готелі.