Бразильський захисник "Дніпра" Баселар Дуглас може перебратися до складу римського клубу "Лаціо". Керівництво "Орлів" шукає заміну 31-річному албанцю Лоріку Цані, повідомляє Repubblica.

Нещодавно римляни повідомили про ухід лідера оборони останніх років Лоріка Цани. Тепер клуб намагається знайти гідну заміну албанцю. Скаути "Лаціо" звернули увагу на дніпровського бразильця Дугласа, який вразив своє грою у Лізі Європи.

За чутками, цей трансфер може коштувати 6 мільйонів євро. Офіційні представники клубів цю інформацію поки не коментують.

Читайте також: "Зоря" починає шлях до Ліги Європи з красивої перемоги

Футболіст заявив про себе надійною грою у захисті ще під час виступів за бразильський "Васку да Гама". У 2012 році Дуглас став гравцем "Дніпра". Він відіграв у команді 68 матчів. Контракт бразильця із "Дніпром" діє до 2017 року.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Баселар може стати вже другим Дугласом, який покинув Україну цього літа. Гравець "Шахтаря" Дуглас Коста, який також бразилець за 30 мільйонів євро перейшов до "Баварії".