В Інтернеті з'явилось відео, на якому пляжники курорту Лазаревське стоячи слухають гімн Росії. Користувачі соцмереж повідомляють, що його на березі моря вмикають кожні 20 хвилин.

Так російська влада в примусовому порядку патріотично "виховує" тих, хто купається та засмагає на курорті, повідомляє Gazeta.ua.

Цікаво, що більшість відпочивальників під час звучання звелися, дехто навіть підспівував, інші – продовжували засмагати.

Читайте також: Права на російський гімн належать українцям

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, 9 липня на частоті дротового радіо жителі українського Краматорська також були змушені слухати гімн РФ, після якого в ефір вийшов російський випуск новин. Представник місцевого відділення "Укртелекому" назвав цей інцидент помилкою, уточнивши, що на їхню частоту наклалося інше радіо.