В Інтернеті з'явилось відео, на якому пляжники курорту Лазаревське стоячи слухають гімн Росії. Користувачі соцмереж повідомляють, що його на березі моря вмикають кожні 20 хвилин.

Так російська влада в примусовому порядку патріотично "виховує" тих, хто купається та засмагає на курорті, повідомляє Gazeta.ua.

Цікаво, що більшість відпочивальників під час звучання звелися, дехто навіть підспівував, інші – продовжували засмагати.

Читайте також: Права на російський гімн належать українцям

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, 9 липня на частоті дротового радіо жителі українського Краматорська також були змушені слухати гімн РФ, після якого в ефір вийшов російський випуск новин. Представник місцевого відділення "Укртелекому" назвав цей інцидент помилкою, уточнивши, що на їхню частоту наклалося інше радіо.