Одна з найбільших тютюнових компаній у світі Japan Tobacco International повідомила про те, що йде з ринку Росії. Своє рішення керівництво компанії пояснює зниженням попиту на сигарети у РФ.

Московська філія японської JTI "Ліггет-Дукат" повідомила про своє закриття у середині наступного року, повідомляють у прес-службі компанії. Зараз у Росії відбувається справжня криза на ринку тютюнової продукції, адже вартість цигарок начно зросла через подорожчання акцизи.

"Компанія вирішила закрити завод після ретельного аналізу ситуації і всіх можливих варіантів з метою збереження ефективності своєї діяльності в Росії", - йдеться у повідомленні JTI.

Японська компанія пообіцяла мінімізувати наслідки своєї ліквідації. 573 працівника фабрики отримають винагороди після звільнення, які більші за ті, що прописані у законі. Також працівникам допомагатимуть у подальшому працевлаштуванні.

Читайте також: Російський рубль знову обвалився

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Japan Tobacco International є лідером у тютюнової галузі в країнах СНД. В Україні присутня філія компанії, яка виробляє сигарети для експорту до Грузії, Вірменії, Азербайджану, Туркменістану та Молдови.