Прикордонники врятували чоловіка, який натрапив на розтяжку, яку поставили російські терористи.

"Учора на контрольний пост "Березове", що на Донеччині, місцеві мешканці привезли пораненого громадянина України. Чоловік на непідконтрольній українській владі території зазнав значних осколкових поранень кінцівок. Прикордонники відразу ж викликали швидку медичну допомогу та почали надавали первинну меддопомогу", - передає прес-служба Держприкордонної служби.

Як розповів сам потерпілий, він зачепив розтяжку, яку залишили по собі бойовики. І таких "подарунків" на тій території ще багато.

Пораненого доправили до Волноваської міської лікарні. Там чоловіка прооперували. Наразі його стан здоров'я задовільний та нічого не загрожує його життю.

Читайте также: В першому ж бою морські піхотинці в Широкиному "дали прикурити" терористам (відео) Як ми писали раніше, 20 липня у львівську міліцію повідомили, що в одному з будинків на вулиці зламали двері у декількох підвалах. "На місці події оперативники виявили розтяжку, яку приєднали до навчально-імітаційної гранати Ф-1" – ідеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень
Показати ще