Більшість іноземців кажуть, що їм, перш за все, подобається щирість українців.

Такий висновок зробила "ВВС Україна", опитавши представників США, Великобританії, Франції, Данії, Японії, Пакистану, Канади та Маврикію.

"Щирість. Якщо ви бували в інших країнах, то бачили, що там люди дуже люб'язні, але я не вірю, що це щиро. Як на мене, часто це просто маска. В Україні це не так, тут одразу ж зрозуміло, як людина ставиться до тебе, що їй подобається, що - ні", - вважає фотограф Ґабріель Карраско із Маямі.

"Мені багато що подобається і вражає в українцях. Але на горі мого списку - тепло і щира гостинність, те, наскільки легко я можу спілкуватися із ними на глибокому, душевному рівні. Година за чаєм і доброю розмовою - кращі ліки для серця і душі. Це те, що є унікальною рисою українців, і те, що я цінувала впродовж життя в Україні", - зізнається Ранда, яка після 21 року перебування в Україні повернулася на батьківщину, до США.

"Люди, яких я зустрічав в Україні, усі були високоосвічені і з гарними манерами", - каже креативний директор рекламного агентства Хідео із Японії.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Мені здається, українці дуже гостинні і єдині як нація. Мають гордість і патріотизм - це неймовірно бачити, як багато національних кольорів скрізь: прапори у таксі, на будівлях, браслети і навіть огорожі на вулицях", - каже фотограф із Великобританії Пітер Фозергілл.

Також вони відзначають красиву природу, багату історію, а також прагнення до свободи.

Нагадаємо, як повідомляв "Знай.ua", лише третина українців вважають, що російській мові потрібно надати статус офіційної. Про це свідчить опитування, проведене Інститутом соціології НАН України.