Швейцарський департамент юстиції задовольнив запит прокуратури України щодо екстрадиції громадянина, якого підозрюють у крадіжці 3,7 мільйона євро.

У вересні 2013 року українські прокурори встановили місце перебування громадянина К., який шляхом обману вкрав велику суму грошей. Він перебував у Швейцарії, звідки його відправили в Україну згідно Європейської конвенції про видачу правопорушників.

"Швейцарія задовольнила запит Генеральної прокуратури України в липні поточного року про видачу громадянина України К., який розшукувався за скоєння шахрайства в особливо великих розмірах. К. підозрюється в тому, що шляхом обману та зловживаючи довірою потерпілого, заволодів грошовими коштами на суму понад 3,7 млн євро", - повідомляє прес-служба ГПУ.

Згідно з нормами екстрадиції, прізвище чоловіка не розголошують. Але відомо, що шахрай за допомогою кримінальних схем викрав велику суму у мережі гіпермаркетів "Епіцентр".

Читайте також: Нацгвардійцям бракує військових госпіталів – командир медроти

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Злочинця розшукувало Дніпровське районне управління міста Києва. Зараз розпочато досудове розслідування.