Керівник відділу безпеки Facebook Алекс Стамос заявив, що соцмережа щодня блокує близько 1 млн сторінок шахраїв, хейтерів та спамерів, але іноді під бан потрапляють і невинні користувачі.

В інтерв'ю CNBC Стамос нагадав, що аудиторія Facebook становить 2 млрд користувачів, тому модератори та спеціальні алгоритми можуть сприйняти звичайний пост як неприпустимий.

"Коли доводиться давати раду з мільйонами взаємодій щодня, не можна застосовувати правила безпеки зовсім без промахів", - зазначив спеціаліст.

Він додав, що Facebook намагається конктретними діями убезпечувати своїх користувачів, а не лише впроваджувати політику безпеки.

Зазначимо, що Стамос відповів на критику представниці юридичної організації Electronic Frontier Єви Галперін, яка назвала політику Facebook "незрозумілою".

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", у мобільному додатку Facebook з'явилась функція, яка дозволяє робити 360-градусні фото.